Advertenties


Home » Advertenties » Herplaatsers »

2 prachtige heilige birmaan broers ter herplaatsing aangeboden

Novara (Nova) en Geronimo (Gero) zijn twee heilige birmaan broers van 5 jaar oud. Het zijn twee kerngezonde gecastreerde katers in de kleuren chocolate en brown/dark point. Novara is een klassieke heilige birmaan met een slank lijf, lange zachte witte vacht en mooi getekende pootjes. Gero is wat groter dan de gemiddelde heilige birmaan en heeft, zoals het een brwon point betaamd een stuk donkerdere vacht. Ze zijn absoluut onafscheidelijk en kunnen geen 5 minuten zonder elkaar. Niet alleen met elkaar zijn ze zo lief maar ook met andere dieren, waaronder honden, kunnen ze het prima vinden.

Omdat het door de thuissituatie niet anders kan ben ik rustig op zoek naar een perfect nieuw plekje voor ze waar ze samen oud kunnen worden. Ze gaan graag naar buiten op een afgesloten balkon of in een kattenren maar los kun je ze niet laten. Het samen houden en niet los buiten laten zijn absoluut vereiste voor mij om ze te plaatsen.

Ze hebben een stamboom, zijn gecastreerd en gechipt en worden bijgehouden door een trimmer dus ook de vacht is in topconditie. Uiteraard wil ik graag meer weten over de persoon(en) waar ze terecht komen dus ik nodig u van harte uit kennis te maken.

Let op! om een bericht te verzenden moet je ingelogd zijn.