Advertenties


Home » Advertenties » Diverse »

Goed huis gezocht voor twee lieve katten broertjes!

Warm thuis voor twee broertjes
Met pijn in mijn hart gun ik mijn twee lieve katten, Rocky en Joe, een beter thuis dan ik ze kan bieden. Rocky en Joe zijn bijna zes jaar oud en ze zijn zeer (kind)vriendelijk. Ik houd super veel van ze, maar ik kan ze te weinig ruimte bieden in mijn appartement, waardoor ze zich gaan vervelen en elkaar in de weg lopen. Hierdoor hebben ze soms onnodig ruzie, terwijl ze ook niet zonder elkaar kunnen. De twee broertjes verdienen beter en daarom ben ik op zoek naar een groter huis met liefdevolle mensen die voor ze kunnen zorgen.

Rocky
Rocky is een aanhankelijke kat en is dol op aandacht. Hij kan af en toe een beetje schuw zijn als het heel druk is. Dan verstopt hij zich onder de bank. Later komt hij toch altijd kijken van wie hij een aai over zijn bol kan krijgen. Als je binnenkomt, is Rocky er snel bij om je te begroeten!

Joe
Joe is een rustige en nieuwsgierige kat. Omdat Rocky graag de aandacht opeist door op de voorgrond te treden, is hij terughoudender met aandacht vragen. Hij is er echter wel dol op! Zeker als hij de personen van wie hij de aandacht krijgt vertrouwt. Aaien en kloppen op de bovenkant van hun billen vinden beide katten ontzettend fijn.
Waar moet hun nieuwe thuis aan voldoen?
De dierenarts heeft mij verteld dat Joe te nieuwsgierig is om in het appartement te leven waar ik woon. Ze kunnen te weinig ‘ontdekken’ en daar hebben ze wel behoefte aan. Het zijn prachtige katten en ze zijn nooit los buiten geweest, dus om deze reden wil ik dat ze de mogelijkheid hebben om in de tuin te lopen en niet volledig naar buiten gaan.
Ook gaat de voorkeur uit naar een woning met meerdere ruimtes, zodat ze elkaar niet steeds voor de voeten lopen. Het zijn naast broertjes ook beste vriendjes en ze zijn van aard erg lief tegen elkaar, maar ze hebben nu soms ruzie, omdat ze zich moeilijk van elkaar kunnen afzonderen. Om deze reden wil ik ze een beter huis bieden waar ze weer zichzelf kunnen zijn.
Prijs
Omdat ik dit voor hen doe, vraag ik geen geld voor de katten. In ruil voor liefde voor Rocky en Joe, bied ik ze aan.
Spullen die ik erbij geef zijn:
Kattenpaspoorten, kam, nagelknipper, kattenbak, voer- en drinkbakjes, speeltjes en vervoerskoffer.
Contact
Ben jij of ken jij iemand met de nodige liefde en ruimte? Of wilt u meer informatie over de katten? Contact mij dan op 06-20992426 of via de mail: denicevanvliet3001@gmail.com.

Let op! om een bericht te verzenden moet je ingelogd zijn.