Voer. Krabpaal. Speeltje. Korting.koopjesjagen

Ervaring Job Gutteling Ciconia Securin

Vragen kwamen over de ervaring Job Gutteling van Ciconia en Securin. Het gaat hierbij over vastgoed koper/ flippen, verhuren en doorverkopen aan investeerders. Eigenaren van woningen en beleggers willen rendement van hun geld maken. Dit kan met Job Gutteling van Ciconia/ Securin.

Eerder was ook te lezen dat er ervaring met Job Gutteling van Ciconia en Securin was.

Het ging over een rijtjeshuis dat wat extra aandacht lijkt te kunnen gebruiken. De gevel vertoont tekenen van verf die zijn beste tijd heeft gehad, terwijl de buitenmuren een doffe, witte kleur dragen. Enkele lampjes achter het raam, en het huisnummer is verborgen. Aan de achterkant van de woning biedt de schutting weinig privacy, en de tuin oogt kaal, met enkele dapper groeiende wilde planten. Deze aanblik staat in schril contrast met de advertentie die in 2020 verscheen op een crowfundingwebsite.

Deze website biedt particulieren de kans om hun geld te investeren in vastgoedhypotheken via crowdfunding, waardoor huizenkopers niet afhankelijk zijn van traditionele bankleningen en mensen met spaargeld kunnen investeren in diverse projecten op de website. Daarop was het huis mooier.

Volgens de advertentie zou de verhuur van de woning in de Noordoostpolder het stel minstens 1240 euro per maand moeten opleveren. De woning beschikt over vijf kamers, een voor- en achtertuin, en ziet er op de foto's uitstekend onderhouden uit, met recente modernisering en duurzaamheidsmaatregelen.

Echter, in september 2022 bleek dat er meerdere arbeidsmigranten in de woning verbleven die beweerden deze via ‘Marketplace' te hebben gevonden.