Fokkers » Brits Langhaar

Fokker: Brits Korthaar Cattery
Kennel:Brits Korthaar Cattery
Contact:Annelies Coenen
Website:http://www.liesbrit.nl
Info:In het zuiden van Limburg (NL) wonen wij te midden van het Geuldal met onze 6 schatten van katten. Af en toe fokken wij een nestje Brits Korthaar en beeldschone pluizige Brits Langhaar bolletjes die liefdevol in de huiskamer opgroeien.
Rasvereniging:Limbracat

Fokker: Dacemewi's Choice
Kennel:Dacemewi's Choice
Contact:Daniella Hageluken
Website:http://www.dacemewischoice.nl
Info:Hallo, Wij zijn een kleine cattery met Mooie Brits Langharen.Al onze katten worden getest op Fiv/ Felv. Ook de HCM en PKD testen worden niet achterwege gelaten.Als de katten de juiste leeftijd hebben bereikt worden ze gelijk getest. De ouders van onze katten zijn allemaal HCM, PKD, Fiv/ Felv. vrij. Neem eens vrijblijvend een kijkje op onze site. Op alle mailtjes wordt antwoord gegeven. Ook voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht.
Rasvereniging:BCF
Fokker: Cattery Boerling's Estate
Kennel:Cattery Boerling's Estate
Contact:Rita Boerrigter
Website:http://www.boerlings-estate.com/
Info:Wij zijn een kleine cattery, gevestigd in Wageningen, wij fokken alleen Lowlanders, ook wel britse of brits langhaar katten genoemd. De naam Boerling is afkomstig van onze beide achternamen: Boerrigter en Eenling. Wij hebben 4 poezen in verschillende kleuren en een kater, Friis Beauty’s Twarres, een Seal tabby point. We willen ons specialiseren in het fokken van tabby’s en dan met name in de point tekening.
Rasvereniging:NRKV