Fokkers » Maine Coon

Fokker: of Yantra's Bellfire
Kennel:of Yantra's Bellfire
Contact:Marja de Jong
Website:http://http://www.ofyantrasbellfire.nl
Info:Kleine cattery in Zeeland.
Rasvereniging:Neocat

Fokker: Cattery Joysa Cats
Kennel:Cattery Joysa Cats
Contact:Isabelle
Website:http://www.catteryjoysa.be
Info:Cattery Joysa Cats is een kleine cattery gespecialiseerd in Siamees, Balinees, Oosters Korthaar en Maine Coon raskatten. Onze katten worden grootgebracht in een liefdevolle omgeving met veel aandacht voor elk individu!
Rasvereniging:Belgicat en SIOK

Fokker: cattery of shadowmoon
Kennel:cattery of shadowmoon
Contact:d'hoker nadia
Website:http://www.catteryofshadowmoon.be
Info:wij zijn een kleine cattery en hebben af en toe kittens beschikbaar. Voor verdere info zie onze website.
Rasvereniging:vrienden der kat
Fokker: Recati
Kennel:Recati
Contact:Tanja van Rij
Website:http://www.recati.nl
Info:Kleine Maine Coon hobby-cattery gesitueerd in Amsterdam. Met heel veel liefde en plezier hebben we af en toe een nestje welke we in huiselijke kring op laten groeien. Kom eens langs op onze website: prachtige katten, veel informatie en leuke foto’s!
Rasvereniging:Felikat

Fokker: Sommersby Coons
Kennel:Sommersby Coons
Contact:Pauline van der Lans
Website:http://www.sommersby.nl
Info:Ons hoofdoel bij het fokken van katten zijn gezonde kittens met een outcross stamboom, de ouderdieren zijn getest/gecontroleerd voor de dekking op de aanwezigheid van:

Feline Leukemia (FeLV) and Aids (FIV) Patella Luxatie (PL) Hypertrophic CardioMyopathy (HCM) Polycistic Kidney Disease (PKD)

ons streven is om met hetgeen dat wij (uit pure liefhebberij en ambitie) fokken een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het door ons zo geliefde ras Maine Coon waarbij ons motto is: "een gezonde geest in een gezond lichaam" .

Door streng te selecteren op gezondheid en karakter met oog op de specifieke raskenmerken hopen wij dit doel te bereiken, immers vermeerderen kan iedereen, iets verbeteren is een stuk moeilijker....
Rasvereniging:Rasclub Maine Coon/ Felikat

Fokker: .Cattery Starlicious
Kennel:.Cattery Starlicious
Contact:Heyman Bianca
Website:http://www.cattery-starlicious.be
Info:Wij zijn een cattery in Oost-Vlaanderen (grensgebied Zeeuws Vlaanderen, NL). De gezondheid & welzijn van onze katten/kittens is prioriteit, al onze volwassen katten zijn getest op HCM, PKD, FIV, FeLV,... en lopen vrij rond in huis. Af en toe hebben wij een nestje schattige kittens beschikbaar, voor meer informatie mag u steeds mailen, of neem een kijkje op onze website.
Rasvereniging:Belgicat

Fokker: Exceptionella
Kennel:Exceptionella
Contact:B. Menses
Website:http://catteryexceptionella.web-log.nl
Info:Voor alle Maine Coon fans het adres voor de liefste Coon. Exceptionella heeft een paar keer per jaar prachtige kittens beschikbaar voor een warm mandje.
Rasvereniging:nlkv
Fokker: Jewhido's
Kennel:Jewhido's
Contact:Andrea
Website:http://www.andreaenben.nl
Info:Jewhido's is een cattery uit katwijk aan zee we vertegenwoordigen twee rassen n.l. de Maine coon en de Bengaal. Ras en karakter eigenschappen zijn voor ons erg belangrijk. We fokken twee nestjes per jaar. De kittens groeien op in huiselijke kring.
Rasvereniging:NKFV

Fokker: ABESH
Kennel:ABESH
Contact:Nuyts Nancy
Website:http://www.abesh.be
Info:Af en toe Maine coon kittens beschikbaar. Onze ouderdieren worden jaarlijks getest op HCM en zijn PKD vrij !! Voor meer info over onze katten en kittens kijk vlug op onze website www.abesh.be
Rasvereniging:BCF

Fokker: Heavenly
Kennel:Heavenly
Contact:Susanne
Website:http://www.cattery-heavenly.nl
Info:Cattery Heavenly fokt selectief met nadruk op gezondheid en karakter. Tevens staan wij open voor mensen die vragen of problemen hebben m.b.t. katten.
Rasvereniging:BKV 94