Fokkers » Pers ( Colorpoint)

Fokker: Ma Canelle
Kennel:Ma Canelle
Contact:
Website:http://http://http://catterymacanelle.weebly.com/
Info:Wij hebben af en toe een nestje Perzisch colourpoint of Exotic colourpoint. We zijn dol op deze rassen vanwege hun mooie blauwe ogen en hun rustig en zachtaardig karakter.
Rasvereniging:BKLV

Fokker: Yoramy
Kennel:Yoramy
Contact:A Linnenbank
Website:http://www.cattery-yoramy.nl
Info:Lieve gesocialiseerde kittens, in de huiskamer opgegroeid.De kittens mogen met 13 weken naar hun nieuwe baasje(s).Ze zijn dan volledig ingeent en ontwormd.Ruim 20 jaar ervaring in het fokken van dit beeldschone lieve ras.Voor meer info zie onze website of mail.
Rasvereniging:NKFV

Fokker: Double Forgeron
Kennel:Double Forgeron
Contact:Joke Smid - Smit
Website:http://www.doubleforgeron.nl
Info:Wij zijn een hobby cattery, wonende in Schagerbrug in de kop van Noord Holland, Ons hele leven zijn wij al in de ban van huisdieren, en nu de laatste 20 jaren, zijn wij dol op het Perzenras, en dan voornamelijk het unieke Perzische Colourpoint ras. Onze katten zijn getest op FeLV, FIV en PKD(dna)
Rasvereniging:Felikat / RPL

Fokker: Cattery Plexathoeve
Kennel:Cattery Plexathoeve
Contact:Adrienne van der Meijden
Website:http://www.catteryplexathoeve.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery gespecialiseerd in het fokken van colorpoint perzen. Af en toe hebben we een nestje kittens die opgroeien in huislijke kring met een hond en andere katten. Wij besteden veel liefde en aandacht aan de socialisatie van de kittens.Na 13 weken mogen zij met stamboom het nest verlaten. Uiteraard gechipt ge├źnt, ontwormt en door de dierenarts gezond verklaard. Neem gerust een kijkje op onze website of stuur een mailtje voor verdere informatie.
Rasvereniging:NKFV