Fokkers » Ragdoll

Fokker: Ragdoll Cattery CeeJeeDolls
Kennel:Ragdoll Cattery CeeJeeDolls
Contact:Annoeschka Uljee
Website:http://www.ceejeedolls.nl
Info:We hebben een kleine huiselijke Cattery in Arnhem (Gelderland). De kittens groeien op in huiselijke kring en zijn gewend aan de dagelijkse geluiden in huis en zijn zeer zeker gewend aan menselijk contact. Ook onze 3 kinderen zijn heel begaan met de kittens. Met het uitkiezen van onze poezen en katers hebben we heel erg op het karakter van de dieren gelet. Dat is niet alleen omdat ze ook gewoon onze huisdieren zijn, maar ook omdat de kittens het karakter van hun ouders erven.
Rasvereniging:NRKV, Neocat en Tica
Fokker: AminjosiRags
Kennel:AminjosiRags
Contact:Berlinda Nuyens
Website:http://www.AminjosiRags.be
Info:Nieuwe Ragdoll fokker
Rasvereniging:Ragdoll Club Benelux Belgian Tica Friends B.C.F Tica Amerika

Fokker: Belezas de MoKaRo
Kennel:Belezas de MoKaRo
Contact:Monique Kasche
Website:http://www.belezas.mokaro.nl
Info:Kleine Ragdoll- en Bengaal cattery in midden Nederland. We hebben af en toe een nestje. Alle katten zijn getest op FeLV, FIV, HCM en PKD. Kittens worden geboren en groeien op in de huiskamer. Kijk op de website voor de actuele kittenplanning!
Rasvereniging:SAINT pro Cat

Fokker: Candida's Hof
Kennel:Candida's Hof
Contact:Grietje Klein
Website:http://web.mac.com/candidashof
Info:Fokker sinds 1971. Sinds een jaar of 10, groot liefhebber van de Ragdoll. Sinds een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met de Siberen en op slag verliefd geworden. Thans hebben wij 4 seberische poezen en 4 ragdoll poezen. Regelmatig fok ik een nestje. Mocht u op zoek zijn naar een leuke kitten, die goed gesocialiseerd is en natuurlijk aan alle vereisten voldoet, kijk dan eens op mijn website. Voor vragen mag je me altijd bellen 0597-431185
Rasvereniging:Felikat

Fokker: Pacificat Ragdolls
Kennel:Pacificat Ragdolls
Contact:Willem-Jan van den Eijkhof & Liesbeth van Mullem
Website:http://www.pacificats.nl
Info:Ruim 7 jaar geleden maakten wij kennis met het Ragdoll ras en sindsdien zijn wij grote fans! Inmiddels hebben wij een kleine cattery met af en toe een nestje. Ons doel met het fokken is het Ragdoll ras zo goed mogelijk in stand te houden met het fokken van gezonde, grote, lieve en zachtaardige ragdolls. Ben je geïnteresseerd in een kitten, dan kun je altijd contact met ons opnemen via een emailtje. Onze cattery is TICA en RFCI geregistreerd.
Rasvereniging:TICA NRKV RFCI

Fokker: Ragdoll Cattery Oaxaca's
Kennel:Ragdoll Cattery Oaxaca's
Contact:Marian Post
Website:http://www.ragdollhome.zorgt.nl
Info:Wij zijn een kleine Cattery die al heel wat jaren bezig is en een vertrouwd adres voor vele mensen. Onze katten zijn lid van het gezin en wonen heerlijk bij ons in de woonkamer met honden. Op onze website kunt U kijken of we kittens hebben. Onze katten krijgen ieder jaar hun vereiste prikken en bloedtesten ook testen wij op HCM en PKD. Wilt U komen kijken dan is dit bijna altijd mogelijk.
Rasvereniging:Saint Pro Cat- RVN

Fokker: Ragdollcattery The Ripraggies
Kennel:Ragdollcattery The Ripraggies
Contact:Nel Rip
Website:http://home.tiscali.nl/ripraggies/
Info:Wij, Hans en Nel Rip, hebben een kleine ragdollcattery met 4 lieve ragdolls, Nieuwsgierig, neem dan even een kijkje op onze site.
Rasvereniging:NPV en RCB

Fokker: Phenomenon
Kennel:Phenomenon
Contact:Leny en Ton van Galen
Website:http://www.ragdollcats-phenomenon.nl
Info:Sinds 1995 hebben wij Ragdolls. Wij fokken vanaf 1997.Onze katten zijn getest op HCM en PKD. Wij hebben af en toe een nestje, die naar liefdevolle adresjes gaan.Wilt u meer weten bezoek onze website, waar u informatie vindt over dit lieve en mooie ras.
Rasvereniging:NPV R.C.BeNeLux

Fokker: Huize Pottjewijd
Kennel:Huize Pottjewijd
Contact:Maaike Pottjewijd
Website:http://ragdoll.pottjewijd.nl
Info:Ik heb een kleine maar liefdevolle cattery in IJsselstein, een stadje in de buurt van Utrecht. Mijn poezen wonen hier gezellig in huis en krijgen 1 nestje per jaar. Ik draag zorg voor een goede socialisatie. Zo groeien de kittens op in huis met 3 jonge kinderen. Ook hebben ze leren wennen aan en spelen met de hond. Stofzuigen, auto rijden, ze kennen het allemaal. Als u het op prijs stelt kunt u gedurende de 13 weken dat een kitten hier woont regelmatig even komen knuffen voor een sterke band tussen u en uw toekomstige vriendje. Uiteraard zijn mijn dames getest op kattenaids, luikemie HCM (hart) en PKD (nieren). Bent u nieuwsgierig geworden? Kijkt u dan eens op mijn site voor meer info en veel foto's. groetjes Maaike
Rasvereniging:Dutch Royal ragdoll club en Neocat

Fokker: My Lovely Ragdolls
Kennel:My Lovely Ragdolls
Contact:Buijsen Viviane
Website:http://www.my-lovely-ragdolls.com
Info:wij zijn een hobby-fokker waar gezondheid en kwaliteit op de eerste plaats komt.Onze kittens worden dan ook met veel liefde en aandacht in huiselijke kring opgevoed samen met onze 2 hondjes zodat ze als een zeer sociaal en aanhankelijk kitten naar hun nieuw baasje kunnen en dit op de leeftijd van 13 weken.Ze zijn dan 2x ingeënt,4x ontwormd en ontvlooid. Zijn in bezit van een officiële stamboom + gezondheidsgarantie en krijgen bij vertrek een kittenpakketje mee met de voeding die ze gewoon zijn + speelgoedjes.Beide ouders zijn getest op HCM, PKD, Felv en Fiv.
Rasvereniging:E.C.A.

Fokker: cattery Starlicious
Kennel:cattery Starlicious
Contact:Heyman Bianca
Website:http://www.cattery-starlicious.be
Info:Wij zijn een cattery in Oost-Vlaanderen (grensgebied Zeeuws Vlaanderen, NL). De gezondheid & welzijn van onze katten/kittens is prioriteit, al onze volwassen katten zijn getest op HCM, PKD, FIV, FeLV,... en zowel onze katten als kittens lopen vrij rond in huis. Af en toe hebben wij een nestje schattige kittens beschikbaar, voor meer informatie mag u steeds mailen, of neem een kijkje op onze website.
Rasvereniging:Belgicat

Fokker: Calaquendi Dolls
Kennel:Calaquendi Dolls
Contact:Mady Janssens
Website:http://www.ragdolls.be/
Info:Ragdoll Cattery in België ontstaan uit grote liefde voor deze bijzondere raskat. Onze Ragdoll kittens groeien op in familiale kring met veel liefde en aandacht. Hun ouders zijn getest op FeLv, FIV, PKD (+CIN, nierafwijkingen), en HCM. Ragdoll kittens bestaan in een waaier van kleuren, waaronder de traditionele (seal en blue) en nieuwe kleuren (tabby, tortie, torbie, red, cream) in point en non-point. Voor meer info over de Ragdoll, geschiedenis, kleuren, enz...nodigen wij U uit om onze website te bezoeken.
Rasvereniging:TICA + Belgium Cat Lovers

Fokker: Marvabel / Belvamar
Kennel:Marvabel / Belvamar
Contact:Marco van Belzen
Website:http://www.marvabel.nl
Info:Cattery Marvabel / Belvamar is een kleinschalige cattery waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Om die reden heb ik slechts één tot twee nestjes per jaar zodat ik elk kitten de beste start in zijn leven kan geven. Ik werk met Amerikaanse en oude Engelse lijnen die hun sporen hebben verdiend. De keuze voor deze lijnen is gebaseerd op temperament, gezondheid en type. Ik ben lid van RVN en TBRCC. Bij de Governing Council of the Cat Fancy (GCCF) sta ik geregistreerd onder de naam Belvamar. Marvabel / Belvamar is de eerste Nederlandse fokker die werkt met de Britse Code of Ethics welke te zien is bij de website van TBRCC en GCCF. Fokdieren uiteraard negatief gescand op HCM,CIN, PKD en natuurlijk FELV en FIV vrij. Alleen kittens voor de allerbeste huizen waar ze een mooi en lang leven mogen hebben.
Rasvereniging:RVN, The British Ragdoll Cat Club, TICA, GCCF (UK)

Fokker: kennelnaam
Kennel:kennelnaam
Contact:
Info:
Rasvereniging:rasverengiing