Fokkers » Siamees

Fokker: Cattery van Rinyborgh
Kennel:Cattery van Rinyborgh
Contact:Ingeborg van Lubeek
Website:http://catteryvanrinyborgh.nl
Info:Cattery van Rinyborgh is een kleine cattery, gelegen in Strijen, Nederland. We hebben Siamese en Oosters Korthaar katten en hebben af en toe een nestje, dat in onze woonkamer opgroeit. We houden van het karakter van het Siamese/Oosterse ras: heel gehecht aan hun mensen en kattenfamilie en toch onafhankelijk van aard. Ons fokdoel is gezonde katten, die goed gesocialiseerd zijn met name voor liefhebbers van het ras.
Rasvereniging:Mundikat

Fokker: du Clos des Lilas
Kennel:du Clos des Lilas
Contact:Monique Roelants
Website:http://www.duclosdeslilas.be
Info:Wij zijn een kleine cattery, met siamezen en oosters kortharen in alle kleuren, ook bicolour en Seychellois. Onze katten leven allemaal binnenshuis, ook de katers. Wij geven onze kittens uitsluitend af, aan liefdevolle, blijvende tehuizen. Wij komen regelmatig op shows en behalen goede resultaten.
Rasvereniging:BKV'94

Fokker: Amo-di-Koray
Kennel:Amo-di-Koray
Contact:Vivianne Martens
Website:http://www.amo-di-koray.be
Info:Wij hebben een kleine cattery, waar af en toe nestjes worden geboren. Onze kittens groeien in de huiskamer op, samen met honden. Voor ons is gezondheid en karakter belangrijker dan uiterlijk, maar wij trachten zoveel mogelijk aan de standaard te voldoen. Kittens worden uitsluitend aan echte liefhebbers afgegeven.
Rasvereniging:BKV'94

Fokker: QUI VIVRA VERRA
Kennel:QUI VIVRA VERRA
Contact:HEINE & KARIN
Website:http://www.russischblauwcattery.nl
Info:Sinds 1996 leven wij samen met onze Blauwe Russen, een beeldschoon katten ras, niet alleen zacht van karakter...maar ook de kortharige blauwgrijze vacht met zilvergrijze ondervacht vonden wij heerlijk aanvoelen. Zo'n 10 jaar geleden kregen wij ons eerste Qui Vivra Verra nestje en sindsdien is de liefde voor dit ras alleen maar gegroeid. Kortom van hobby naar passie!! In 2004 kwam onze eerste Thai Siamees erbij en sloten wij ons aan bij de W.T.S.N. Deze werkgroep houdt zich bezig met het in stand houden van het traditionele type siamees. Het is leuk om te zien hoe deze twee rassen met ekaar samenleven...nieuwschierig geworden, bezoek onze homepage en geniet.
Rasvereniging:N.K.F.V.

Fokker: Cattery Dongfang Mao
Kennel:Cattery Dongfang Mao
Contact:Lutgart De Soomer
Website:http://www.catterydongfangmao.be
Info:Kleine familiale cattery in Oost-Vlaanderen (B). We hebben af en toe een nestje uit mooie gezonde lijnen. Onze kittens worden in ons gezin opgevoed tot lieve, sociale huisgenoten. Zowel Siamees als OSH in alle kleuren ( ook cinnamon ).
Rasvereniging:De Vrienden De Kat

Fokker: van Suddorpe
Kennel:van Suddorpe
Contact:Sandra Fermont
Website:http://www.vtsite.nl/suddorpe
Info:Cattery van Suddorpe heeft regelmatig siamees en oosters korthaar kittens uit gezonde, moderne lijnen en met een goed karakter. De kittens groeien op in huiselijke kring, met kinderen, andere katten en honden. Wij fokken alleen effen kleuren (ook cinnamon) en hebben eigen dekkaters die wij ook aanbieden voor buitendekkingen.
Rasvereniging:Felikat

Fokker: Kirazamber
Kennel:Kirazamber
Contact:Shirley van Oers
Website:http://www.kirazamber.com
Info:Cattery voor Oosters Korthaar & Langhaar, Siamees & Balinees, diverse kleuren en patronen. Goede gezondheid en een plezierig karakter zijn onze belangrijkste uitgangspunten, hierbij wordt type echter niet uit het oog verloren.
Rasvereniging:NVvK

Fokker: Cattery van de Anjosimi
Kennel:Cattery van de Anjosimi
Contact:Anita v.d Brink
Website:http://www.catteryvandeanjosimi.nl
Info:We zijn een kleine cattery en we fokken heel af en toe een nestje siamees en oosters korthaar. Onze kittens groeien op in huiselijke kring met andere katten en honden. We wonen in het midden van het land en wel in het prachtige dorp Renswoude. Renswoude ligt dichtbij Barneveld en Ede en Veenendaal.
Rasvereniging:Mundikat

Fokker: Gitaro
Kennel:Gitaro
Contact:Marianne Louter
Website:http://www.catterygitaro.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery en hebben af en toe kittens beschikbaar. Kijk op de website voor de verwachte nesten of beschikbare kittens!
Rasvereniging:Neocat

Fokker: Heavenly
Kennel:Heavenly
Contact:Susanne
Website:http://www.cattery-heavenly.nl
Info:Cattery Heavenly fokt selectief met nadruk op gezondheid en karakter. Tevens staan wij open voor mensen die vragen of problemen hebben m.b.t. katten.
Rasvereniging:BKV 94

Fokker: Matya Mou
Kennel:Matya Mou
Contact:Simône de Vries-Roord
Website:http://home.planet.nl/~roord137/
Info:Ik fok Oosterse kortharen en af en toe Siamezen op kleine schaal. Ik fok een a twee nestjes per jaar. De kittens groeien op in mijn gezin en krijgen veel aandacht zodat zij goed gesocaliseerd het huis verlaten. Zij zijn dan 13 weken oud, wegen minimaal een kilo, zijn volledig ontwormd en gevaccineerd, hebben een Felikatstamboom en krijgen een afscheidspakket mee. In dat pakket bevinden zich foto's van geboorte tot vertrek van het betreffende kitten en belangrijke wetenswaardigheden over karakter, ras, voeding en verdere verzorging. Af en toe ga ik met mijn katten naar een show. Ik show alleen met katten die dat leuk vinden; anders blijven ze gewoon thuis.
Rasvereniging:SIOK/Felikat