[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/admin/domains/kattenplaza.nl/public_html/application/modules/fokkers/controllers/fokkers.php on line 38: Creating default object from empty value
Fokkers Somali - Kattenplaza
 
 


Fokkers » Somali

Fokker: La Traa
Kennel:La Traa
Contact:Trudy Traa
Info:Wij zijn een kleine cattery in het zuiden van Nederland, gelegen tussen Breda en Antwerpen. Van tijd tot tijd hebben we kittens te koop. Onze kittens groeien in de huiskamer op met de andere katten en zijn dus ook gewend aan de geluiden en het gebeuren van het dagelijkse leven. Zij worden met liefde verzorgd en vertroeteld. Onze kittens krijgen vers voer, brokjes en bliikvoer. Ze zijn dus aan alle soorten voeding gewend. Uiteraard zijn ze zindelijk. Ze hebben een stamboom en zijn ingeƫnt, ontwormd en gechipt. Tevens zijn de nodige DNA-testen gedaan in verband met mogelijke erfelijke afwijkingen. Ze hebben een dierenpaspoort en zijn prima gezond.
Rasvereniging:Neocat

Fokker: Abysila's
Kennel:Abysila's
Contact:Gosia Adamko
Website:http://www.abysilas.be
Info:Wij zijn een kleine cattery, met abessijn variant en somali's, uit Limburg, Belgiƫ. De katten zijn met veel zorg en liefde opgegroeid. Af en toe kittens beschikbaar. Alle katten hebben de nodige inentingen en geteste ouders.
Rasvereniging:BCF
Fokker: Silfescian
Kennel:Silfescian
Contact:Suzan Meijer
Website:http://silfescian-cats.nl
Info:Vanuit onze liefde voor de kat is ooit de liefde voor de Somali en de Abessijn ontstaan en de wens om ons in te zetten voor deze rassen. In de loop der jaren hebben we dat op verschillende manieren gedaan; van het schrijven van artikelen, actief zijn voor de vereniging tot uiteraard het selectief fokken en zorgvuldig grootbrengen en plaatsen van de kittens. Wij wonen in de binnenstad van Haarlem en onze katten hebben de beschikking over een afgesloten stadstuin en een buitenren op het balkon. Onze twee honden zijn erg belangrijk in het leven van onze katten en spelen zelfs een rol bij de verzorging en opvoeding van de kittens. Al onze dieren zijn en leven als onze huisdieren; ook de dekkater die dus niet opgesloten zit. Dat de kater als fokdier ook huiselijk leven heeft, is een absolute voorwaarde voor onze fokkerij vanwege zijn huidige en toekomstige welzijn. Ex-fokdieren blijven na ook hun bijdrage voor het ras in principe onze huisdieren. Onze visie op het houden van huisdieren, veel informatie over hun dagelijks leven en vooral heel veel foto's, is te vinden op onze website.
Rasvereniging:Felikat, Raskan