Fokkers » Selkirk Rex

Fokker: Cattery Shekinah
Kennel:Cattery Shekinah
Contact:Carrie-Ann
Website:http://www.catteryshekinah.com
Info:We zijn een liefdevolle Cattery met af en toe een nest in diverse kleuren. We zorgen ervoor dat onze kittens de best mogelijk fundament krijgen om gezonde en sociale katten te worden. Daarom groeien ze gezellig op tussen kinderen, ons hondje en alle andere katten in de woonkamer. Zo kunnen we ook 100% van ze genieten ;-)) Al onze katten zijn negatief getest op HCM, PKD, FelV en FIV. ** For info in English , visit our Blog: http://www.catteryshekinah.com/blog/ or click on the link on our site.
Rasvereniging:Limbracat

Fokker: cattery Atropos
Kennel:cattery Atropos
Contact:B. van Hengel
Website:http://cattery-atropos.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery in de buurt van Rotterdam, waar alle katten de liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hierdoor groeien kittens op als aanhankelijke en gezellige katten. Binnenkort hebben we een nestje krulkittens. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de site: http://www.cattery-atropos.nl
Rasvereniging:NKFV

Fokker: Cattery Dudinka
Kennel:Cattery Dudinka
Contact:Wilma Bos en Cor Wagner
Website:http://www.dudinka.nl
Info:Wij fokken Selkirk Rex katten in verschillende kleuren. Af en toe hebben wij kittens beschikbaar. Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.dudinka.nl. Ook als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar onder tel. 06-2874-6003. Ons e-mail adres is info@dudinka.nl Wellicht tot ziens of horens. Met vriendelijke groet, Wilma & Cor Wagner Cattery Dudinka - Rhoon (ZH). Selkirk Rex.
Rasvereniging:NKFV

Fokker: .Cattery Starlicious
Kennel:.Cattery Starlicious
Contact:Heyman Bianca
Website:http://www.cattery-starlicious.be
Info:Wij zijn een cattery in Oost-Vlaanderen (grensgebied Zeeuws Vlaanderen, NL). De gezondheid & welzijn van onze katten/kittens is prioriteit, al onze volwassen katten zijn getest op HCM, PKD, FIV, FeLV,... en lopen vrij rond in huis. Af en toe hebben wij een nestje schattige kittens beschikbaar, voor meer informatie mag u steeds mailen, of neem een kijkje op onze website.
Rasvereniging:Belgicat

Fokker: Tay's Cherry Moon
Kennel:Tay's Cherry Moon
Contact:Uschi Lichter
Website:http://users.pandora.be/tayscherrymoon/
Info:Wij fokken Scottish & Highland Folds, Brits Kortharen en Selkirk Rex in de kleuren blauw, lilac, chocolate, point, silver en golden (black & blue shaded). Al onze katten leven samen met ons en onze twee honden in huis. Wij hebben maar enkele nestjes per jaar dus reservatie is gewenst.
Rasvereniging:Belgicat

Fokker: Cattery of Innishfree
Kennel:Cattery of Innishfree
Contact:Joke Kop
Website:http://www.hjkop.nl
Info:Cattery van Brits Korthaar en Selkirk Rex in div kleuren. De katten waar wij af en toe mee fokken zijn ook getest op PKD en HCM. Voor meer informatie zie onze website.
Rasvereniging:NVvK