Fokkers » Burmees

Fokker: Sparkling Dreams
Kennel:Sparkling Dreams
Contact:J. Visser-Metz
Website:http://sparklingdreams.nl
Info:Af en toe een nestje. Onze kittens zijn goed gesocialiseerd. Groeien op in gezin met kinderen. Ook zijn er andere Burmezen aanwezig. Plaatsing op wachtlijst is mogelijk. Ook welkom wanneer u alleen op zoek bent naar informatie of een vraag heeft over katten en/of kattenverzorging in het algemeen.Kijk op onze website voor meer informatie over onze cattery. Hartelijke groeten, Janny Visser
Rasvereniging:Felikat

Fokker: Oppidum Ubiorum
Kennel:Oppidum Ubiorum
Contact:Susan van Keulen
Website:http://www.asian-burmees.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery in de Randstad die zo af en toe een nestjes met Asians en/of Burmese deugnietjes heeft. De kittens groeien op in huiselijke kring tesamen met de andere 4 katten. Dit zijn tante Doeschka, een Abessijn van 14 jr, overgrootmoeder Racle, oma Jaracha en natuurlijk onze moeder Makita. En.... natuurlijk het personeel Jim & Susan. Mensen noemen het "baasjes". Wilt u foto's van alle katten zien, kijk dan op de website.
Rasvereniging:Neocat

Fokker: Cattery de Baasjes
Kennel:Cattery de Baasjes
Contact:Bernadette Baas-Kotterman
Website:http://members.chello.nl/~b.baas4
Info:Wij hebben een kleine cattery in Nijmegen. Af en toe hebben wij een nestje burmezen.Onze kittens groeien op tussen ons eigen gezin.
Rasvereniging:Neo Cat

Fokker: Casmany
Kennel:Casmany
Contact:José Sacré= Impens
Website:http://www.burmezen-cattery-casmany.be
Info:Wij zijn een kleine cattery in het noorden van België en fokken ruim 15 jaar Burmeesjes uit Europese lijnen. De kittens worden huiselijk opgevoed en de ouders volledig getest voor de dekking. Wil u meer weten kan u ons altijd mailen.
Rasvereniging:BLKV

Fokker: Sparkling Dreams
Kennel:Sparkling Dreams
Contact:J. Visser
Website:http://sparklingdreams.nl
Info:Onze kittens zijn speels, ondeugend, lief, en zeer kindvriendelijk. Groeien ook op in een gezin met kinderen en erzijn ook nog andere Burmezen aanwezig. Ik fok alleen de effen kleuren. Dus, Blauw, Lilac, Chocolate en Bruin. Neem een kijkje op de website en volg moederpoes Rikkie met haar kittens op de filmpjes. De gezondheid en het geluk van onze Burmezen staat voorop. Tot ziens, horens, mails !!!!
Rasvereniging:Felikat