Fokkers » Brits Korthaar

Fokker: Cattery di Limoncello
Kennel:Cattery di Limoncello
Contact:Claudia Beleza
Website:http://https://www.facebook.com/pages/Scottish-Fold-Cattery-di-Limoncello/129243767272622
Info:Scottish Fold en Scottish Straight Black Silver Tabbies kittens
Rasvereniging:Neocat
Fokker: van Fair Lady
Kennel:van Fair Lady
Contact:Greta Dekker
Website:http://vanfairlady.nl
Info:Af en toe hebben wij kittens in de kleur blauw, crème en blauwschidlpad
Rasvereniging:Felikat

Fokker: Brits Korthaar Cattery
Kennel:Brits Korthaar Cattery
Contact:Annelies Coenen
Website:http://www.liesbrit.nl
Info:In het zuiden van Limburg (NL) wonen wij te midden van het Geuldal met onze 6 schatten van katten. Af en toe fokken wij een nestje Brits Korthaar en beeldschone pluizige Brits Langhaar bolletjes die liefdevol in de huiskamer opgroeien.
Rasvereniging:Limbracat

Fokker: Sarabi`s Indigo
Kennel:Sarabi`s Indigo
Contact:nathalie kiemeney
Website:http://www.catterysarabisindigo.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery, en verwachten zo af en toe een nestje. Beide ouders zijn getest op HCM,PKD, Fiv en Felv. Voor meer informatie kunt u mailen naar: leenagiojer@alice.nl En misschien tot ziens.
Rasvereniging:felikat

Fokker: Cattery Britcity
Kennel:Cattery Britcity
Contact:Leo en Connie Groenenberg
Website:http://www.catterybritcity.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery in Zuid-Holland.Onze liefde voor de britten is zo groot geworden dat we er onze hobby van hebben gemaakt.Wij fokken met HCM en PKD geteste ouders. Af en toe hebben wij kittens in de kleuren blauw, lilac en points. Onze katten zijn regelmatig te bewonderen op kattenshow's.
Rasvereniging:Neocat

Fokker: Cattery Shekinah
Kennel:Cattery Shekinah
Contact:Carrie-Ann
Website:http://www.catteryshekinah.com
Info:We zijn een liefdevolle Cattery met af en toe een nest in diverse kleuren. We zorgen ervoor dat onze kittens de best mogelijk fundament krijgen om gezonde en sociale katten te worden. Daarom groeien ze gezellig op tussen kinderen, ons hondje en alle andere katten in de woonkamer. Zo kunnen we ook 100% van ze genieten ;-)) Al onze katten zijn negatief getest op HCM, PKD, FelV en FIV. ** For info in English , visit our Blog: http://www.catteryshekinah.com/blog/ or click on the link on our site.
Rasvereniging:Limbracat

Fokker: Cattery Van het Kopstuk
Kennel:Cattery Van het Kopstuk
Contact:Saskia Brouwer
Website:http://www.vanhetkopstuk.nl
Info:Wij zijn een kleine, beginnende cattery in het Oosten van het land. We hopen dat in het voorjaar van 2008 onze allereerste kittens geboren gaan worden...Wekelijks kunt u op mijn website nieuwe foto's aantreffen van mijn poezenkinderen Tico, Sophie en Donja. Als de kittens geboren gaan worden zal er een dagboekje bijgehouden worden met natuurlijk ook heel veel foto's. Ik hoop dat u mee gaat genieten!
Rasvereniging:Felikat

Fokker: .Cattery Starlicious
Kennel:.Cattery Starlicious
Contact:Heyman Bianca
Website:http://www.cattery-starlicious.be
Info:Wij zijn een cattery in Oost-Vlaanderen (grensgebied Zeeuws Vlaanderen, NL). De gezondheid & welzijn van onze katten/kittens is prioriteit, al onze volwassen katten zijn getest op HCM, PKD, FIV, FeLV,... en lopen vrij rond in huis. Af en toe hebben wij een nestje schattige kittens beschikbaar, voor meer informatie mag u steeds mailen, of neem een kijkje op onze website.
Rasvereniging:Belgicat

Fokker: d'Grasmayer
Kennel:d'Grasmayer
Contact:Paul van Kooten & Norinda Fennema
Website:http://www.dgrasmayer.nl
Info:Brits Korthaar Cattery in het historische centrum van Amsterdam. Wij fokken op bescheiden schaal met onze beide blauwe Brits Korthaar poezen. Onze kater geeft beperkt buitendekkingen.
Rasvereniging:Felikat

Fokker: Tay's Cherry Moon
Kennel:Tay's Cherry Moon
Contact:Uschi Lichter
Website:http://users.pandora.be/tayscherrymoon/
Info:Wij fokken Scottish & Highland Folds, Brits Kortharen en Selkirk Rex in de kleuren blauw, lilac, chocolate, point, silver en golden (black & blue shaded). Al onze katten leven samen met ons en onze twee honden in huis. Wij hebben maar enkele nestjes per jaar dus reservatie is gewenst.
Rasvereniging:Belgicat

Fokker: cattery bellisimo
Kennel:cattery bellisimo
Contact:mathues marijke
Website:www.catterybellisimo.be
Info:Hallo ,wij houden ontzettend veel van brits korthaar katten daarom hebben we 1 x per jaar een nestje van ons Britt kleurBLAUW en van ons Senna kleur SHADED SILVER. Bezoek zeker onze website www.catterybellisimo.be en je zult volledig weg zijn van onze poesen echte schatjes.
Rasvereniging:de-vrienden-der-kat
Fokker: Cattery of Innishfree
Kennel:Cattery of Innishfree
Contact:Joke Kop
Website:http://www.hjkop.nl
Info:Cattery van Brits Korthaar en Selkirk Rex in div kleuren. De katten waar wij af en toe mee fokken zijn ook getest op PKD en HCM. Voor meer informatie zie onze website.
Rasvereniging:NVvK

Fokker: Goldfever
Kennel:Goldfever
Contact:Richard Meijndert
Website:http://www.goldfevercats.nl
Info:Wij zijn een kleine cattery die zich toelegt op het fokken van Brits kortharen en Exotic Shorthairs in de kleur golden shaded en golden tabby en silver shaded. Onze katten leven vrij in huis, en kunnen zich vaak in onze afgeschermde tuin heerlijk uitleven. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan eens onze website, wij verheugen ons erop.
Rasvereniging:Neocat