Advertenties


Home » Advertenties » Herplaatsers »

Marley & Bob

Wij zijn Marley en Bob beide met elkaar opgegroeid en beste maatjes.
Wij zoeken een mooi plekje om samen oud te worden.
Ontzettend lief en aanhankelijk en ook lief voor het kleine baby'tje af en toe even snuffelen en kijken en dan gaan wij ons ding weer doen. Wij kunnen dus met kinderen alleen uiteraard is het niet de bedoeling dat wij door kids meegezeult gaan worden maar dat lijkt ons vrij logisch.
Helaas kunnen wij niet meer bij ons vrouwtje en baby'tje blijven wonen wegens omstandigheden.
Wij stellen ons even voor .....


Hallo ik ben Marley (Gecastreerde kater cypers grijs/wit)

( Ik luister ook écht naar mijn naam en uiteraard ook naar de woorden Lekkere Eetjes en Yum yums, Yum yum Eetjes en eigenlijk alles wel wat met eten te maken heeft.)

Ik ben geboren op 28 juli 2014 en ik ben een gezellige bolle knuffelkat van rond de 6.9 kilo. Als ik denk dat mijn kattenbak te vies is dan zal ik dat aangeven door met mijn katten opera klaagzang voor de bak te gaan zitten om jou te laten weten dat het tijd is om die te verschonen ...... ook zal ik dit doen als mijn water of eten toevallig op is dan kom ik dat aan jou vragen.

Ik ben wel vrij voorzichtig in het begin met mensen toelaten.... ook als er visite komt kan het zo zijn dat ik mij liever even verstop en pas weer tevoorschijn kom als de visite het pand weer heeft verlaten.

Ik vindt het heerlijk om geaaid en geborsteld te worden en kan er dan ook geen genoeg van krijgen.


Hallo ik ben Bob (Gecastreerde kater cypers rood/wit) (Ik luister naar mijn naam)

Ik ben geboren op 14 augustus 2014 en Ik ben een atletische eigenwijze slimme kater van zo'n 5.8 kilo die weet wat hij wil. Ik ben onverstoorbaar en als ik eenmaal iets heb bedacht zal ik ook uiterst mijn best doen dit ook écht uit te gaan voeren, ook al is mijn 'personeel' het daar niet altijd mee eens. Ik leef binnen maar mag van vrouwtje , alléén onder toezicht , op het balkon. De reden daarvan is dat ik continu een manier of weg zal zoeken en vinden om mijn horizon te verbreden en dus proberen van het balkon af te komen om te ontdekken wat er nog meer is.

Als ik in mijn ogen mijn zin niet krijg of ik wil aandacht en krijg dit niet dan ga ik iets zoeken om te doen wat niet mag om jouw aandacht alsnog wél te krijgen.
Ik ben niet snel ergens van onder de indruk en ga mijn eigen gang. Ik vind het heerlijk om geaaid en geborsteld te worden.
gallery
gallery
gallery

Let op! om een bericht te verzenden moet je ingelogd zijn.