Advertenties


Home » Advertenties » Herplaatsers »

Mickey en Tijger, 2 schatten van katers

Wegens verhuizing en zwangerschap moeten wij helaas op zoek naar een nieuw tehuis voor onze 2 katers. Mickey en Tijger van beide 2 jaar oud. Absoluut 2 lieve schatten die heel veel aandacht verlangen.
Wij zijn verhuisd naar een nieuwe woning, in onze vorige woning hebben wij ze binnen gelaten omdat we in een vrij gevaarlijke wijk wonen. Inmiddels wonen we ergens anders, maar omdat de buurt vol zit met kattenhaters willen wij ze nu ook niet naar buiten doen. Maar wij merken dat vooral Mickey een echte buitenkat is. Die wil het liefst de hele dag buiten lopen.

Ook zitten wij met onze zwangerschap. Wij verwachten februari onze eerste baby en dit gaat heel veel tijd kosten. Tijd en aandacht die wij dus ook niet aan Mickey en Tijger kunnen geven, iets dat zij wel heel veel nodig hebben.
We hebben er lang over nagedacht, maar het is onmogelijk om ze bij ons te houden, hoe veel pijn het ons ook doet, ze hebben meer nodig dan wat wij ze nu kunnen bieden.

Het zijn 2 schatten van katers die heel veel knuffels nodig hebben. Meer knuffels, meer beter. Belly rubbing, head scratching, jagen, spelen en beetje vervelen. Dat hebben ze echt nodig. Ze zijn beide gecastreerd en gechipt.

Wij zoeken een leuke familie in een wat rustigere omgeving waar ze lekker op hun gemak naar buiten kunnen en waar ze genoeg aandacht en ook liefde krijgen. Tijger kan soms een beetje bangig zijn, maar als hij de situatie kent is hij heel aanhankelijk.
Tijger is ook wel bang in de auto, daarom zoeken we ook het liefst zo dicht mogelijk in de buurt van Nijmegen.

Je krijgt echt veel liefde van ze, gegarandeerd.
Ik kan in persoonlijk contact nog meer foto's sturen en meer informatie.

Ik hoor graag van u
gallery
gallery
gallery

Let op! om een bericht te verzenden moet je ingelogd zijn.