Adverteren
Kattenplaza is een interactieve, druk bezochte site en is door haar informatieve karakter en uitstekende vindbaarheid bij ondermeer Google de drukst bezochte kattensite van dit moment.

Naast Kattenplaza.nl beheren wij ook www.hondenplaza.nl De drukst bezochte hondensite van Nederland! 


Voor alle banners geldt 'run of site' en een fixed fee prijs.

 
Mogelijkheden, banners & posities..

Full banner (468 x 60 pixels)

Valt goed op door de lokatie Heeft als voordeel dat hij snel geladen wordt en dus meteen attentie krijgt.

Medium rectangle (300 x 250 pixels)
Deze rechthoekige banner heeft een groot oppervlak, ook de vorm van deze banner is aantrekkelijk omdat hij geschikt is voor adaptie van uw reguliere campagne en voor streaming video.

Skyscraper (120 x 600 pixels)
Hoge banner die ook in beeld blijft als de bezoeker omlaag scrollt in de pagina. In combinatie met het grote oppervlak levert dit een hoge attentiewaarde op.

Expandable
Dit is een banner soort in plaats van een formaat. Expandable banners klappen uit op het moment dat de muiscursor vlak bij, of op het bannervlak is. De banner valt hierdoor extra op en biedt ruimte voor creativiteit en interactiviteit.
Expandable banners zijn er in alle bovenstaande formaten.

Screen ad
Een screen ad is een Flash animatie die gedurende maximaal tien seconden vertoond wordt. Bij een screen ad bent u niet gebonden aan een bepaalde positie of formaat. Dit biedt veel creatieve mogelijkheden en dus attentiewaarde. Nadeel is dat bezoekers een screen ad als irritant kunnen ervaren. We hanteren daarom de stelregel dat een screen ad maximaal een keer per unieke bezoeker wordt vertoond.

Button (120 x 120 pixels)
Hele kleine banner met een kernachtige boodschap of logo die vaak direct linkt naar de site van de adverteerder.

Corner ad
Wordt ook wel pagepeel genoemd, omdat de pagina als het ware afgepeld kan worden door de gebruiker. Een corner ad laat een stuk van de achterliggende pagina zien, waardoor de bezoeker wordt getriggerd. Bij een mouse over 'pelt' de pagina verder af waardoor een groter stuk zichtbaar wordt. Klikt de gebruiker, dan opent de achterliggende pagina in een nieuw browser schem.

Layered ads
Een layered ad wordt in Flash als laag over de website getoond. De flashanimatie kan onafhankelijk van het browserscherm worden ingezet. We zetten een freq cap (begrenzing) op het aantal vertoningen per unieke bezoeker.

Radical
De Radical werkt als een soort omlijsting of passe partout om de site heen. Als adverteerder claimt u met een radical banner tijdelijk de hele site die dus volledig met uw merk gebrand wordt.

Road Block
Bij een Road Block koopt u alle banner posities op een pagina in. U voorkomt daarmee dat uw banner moet concurreren met andere  commerciële boodschappen. Doordat u op meerdere banner posities te zien bent, valt uw boodschap met een Road Block gegarandeerd op. Door de banners op elkaar af te stemmen, kunt u natuurlijk ook creatief goed uit de voeten. De Road Block is uiteraard niet goedkoop, maar beidt zeker communicatieve slagkracht.

Advertorial
Advertorials zijn tekstadvertenties die qua opmaak sterk lijkt op de redactionele content van een website, eventueel met achterliggende pagina.
 

Indien u meer informatie wenst over de vorm van adverteren, de kosten etc, kunt u altijd  vrijblijvend contact met ons opnemen.

** Wij bieden alleen kleinere bedrijven de gelegenheid via google ads te adverteren op onze websites.  

 
u kunt ons ook mailen op: adverteren@ kattenplaza.nl

Hieronder ziet u een overview van de site, u kan in uw e-mail de gewenste positie aangeven. * De posities A1 & A2 zijn alleen zichtbaar op de hoofdpagina.

 

Adverteren op kattenplaza