[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/admin/domains/kattenplaza.nl/public_html/application/third_party/MX/Loader.php on line 133: Undefined variable: lang
Show | Nieuws - Kattenplaza
 
 
Nieuws
Nieuws archive » Korting op steriliseren of castreren bij Molse dierenartsen
Wo. 04-01-2012

Wie in februari zijn kat of kattin laat castreren of steriliseren bij een Molse (BElgie) dierenarts, krijgt een korting van 15 euro voor een kater en 25 euro voor een kattin. Voorwaarde is dat je de kortingsbon uit de duurzaamheidskrant januari 2012 knipt en meeneemt naar je dierenarts. Normaal gezien valt deze duurzaamheidskrant op 12 januari in je bus. Vermeld bij het maken van je afspraak duidelijk dat het om deze actie gaat.
 


Al verschillende jaren loopt in onze gemeente een zwerfkattenproject. Binnen dit project worden zwerfkatten op het grondgebied van onze gemeente gevangen, gecastreerd of gesteriliseerd en teruggeplaatst.

Niet alleen zwerfkatten, maar ook jouw katten, kunnen voor nakomelingen zorgen. Steriliseren van je huisdier is de enige manier om er voor te zorgen dat er geen ongewenste kittens komen. Misschien heb je deze ingreep steeds uitgesteld omdat deze te duur was.

Steun gemeentebestuur

Het gemeentebestuur heeft met steun van de Molse dierenartsen voor jou een interessante aanbieding: als je in februari je kat of kattin laat steriliseren of castreren bij een Molse dierenarts, krijg je een korting van 15 euro voor een kater en 25 euro voor een kattin.

Praktisch

In januari ontvangt elke Mollenaar de Duurzaamheidskrant januari 2012 in de brievenbus. Knip de kortingsbon op pagina 3 uit en neem deze mee naar je dierenarts. Vermeld bij het maken van je afspraak duidelijk dat het om deze actie gaat.


Meer info: milieudienst, 014 33 07 35, milieudienst@gemeentemol.be