Links » Plaatsing & Herplaat...

 
Naam Stichting Herplaatsing Zwerfkatten Dordrecht
Omschrijving De stichting heeft tot doel het vangen en castreren (de officiële naam is neutraliseren) van verwilderde katten, het socialiseren van zwerfkittens en het herplaatsen van tamme zwerfkatten in en rond Dordrecht.
Naam Stichting Castraatje Online
Omschrijving Zin en onzin over castratie van poes en kater. Minder vermogende dierenbezitters kunnen een forse korting aanvragen voor hulp bij castratie en sterilisatie in Amsterdam e.o.
Naam VZW Zwerfkat in Nood
Omschrijving Het doel van onze VZW is het opvangen van jonge zwerfkatjes in tijdelijke opvanggezinnen om vervolgens voor hen goede tehuizen te zoeken. De zwerfpoesjes worden bij ons grootgebracht in de huiskamer. Hiervoor hebben wij verschillende tijdelijke opvangadressen. We vangen gemiddeld 320 katjes per jaar op.
Naam Buddykat
Omschrijving Buddy Kat is een initatief van de non-profit organisatie VZW Zwerfkat in Nood II. De opvang zal fungeren als veilige haven waar aidskatten hun hele leven lang mogen verblijven. Een eventuele adoptie is natuurlijk ook mogelijk!
Naam kittenopvangbemiddeling kira
Omschrijving onze partikulieren dierenopvang vang gratis kittens op voor mensen die er niet voor kunnen of willen zorgen dit doen wij om te voorkomen dat de kittens massaal gedumpt worden of soms erger bent uw opzoek naar een kitten bel ons dan even uw kunt gelijk komen kijken wij hebben geen openingstijden ook in het weekend en op zondag. 0628084251
Naam Kattenbescherming Nederland
Omschrijving Kattenbescherming Nederland richt zich op het verbeteren van het welzijn van alle 3,5 miljoen katten in Nederland. De Kattenbescherming behartigt de belangen van katten, katteneigenaren en –liefhebbers. Daarbij gaat het zowel om huiskatten als om in het wild levende katten en zwerfkatten. De Kattenbescherming wil de commerciële uitbuiting van katten (malafidie kattenhandel) en de jacht op katten een halt toe roepen, welzijnsproblemen bij huiskatten onder de aandacht brengen (o.a. socialisatie / zoogperiode van kittens), zwerfkattenpopulaties en het aantal asielkatten terug dringen en katten in nood helpen. Via speciale KattenActies wordt geld ingezameld en media-aandacht gevraagd voor diverse goede kattendoelen in Nederland. Daarnaast geeft Kattenbescherming Nederland nuttige informatie over het natuurlijke gedrag van katten, hun verzorging, de huisvesting en de aanschaf. Door donateur te worden van de Kattenbescherming help je deze dieren. Want hoe groter onze achterban, hoe beter er naar ons geluisterd wordt en hoe meer we kunnen bereiken! Ga ook eens kijken op www.kattenbescherming.nl voor nuttige informatie over het natuurlijke gedrag van katten, hun verzorging, de huisvesting en de aanschaf. Verder vind je er tips over leuke websites, poezenboeken, kattenkunst en bijgeloof.
Naam kittenopvang Samaref
Omschrijving kittenopvang Samaref in Amerongen wij vangen kittens op en vervolgens na medische keuring, inenting en evt. chippen, worden het adoptiekittens. geïnteresseerd? kijk dan op de onderstaande link: http://kittenopvang-samaref.hyves.nl hopelijk tot ziens! Groeten Angelique van kittenopvang Samaref