Links » Diversen

 
Naam Hondenplaza
Omschrijving Hondenplaza is een interactieve site voor en door hondenliefhebbers, je vindt er echt alles over honden met inmiddels meer dan 120 rasbeschrijvingen verzorgd door enthousiaste fokkers
Naam Puppytekoop.nl
Omschrijving Op puppytekoop kunnen fokkers gratis hun pups aanbieden, op zoek naar een pup? surf snel naat puppytekoop!
Naam Dierenboeken.nl
Omschrijving Hier vind je over elk kattenras wel een mooi boek
Naam Diereninfo
Omschrijving Alles over dieren en de leukste aanbiedingen!
Naam Liefdier.nl - herinneringssieraden
Omschrijving Liefdier.nl levert bijzondere herinneringssieraden, fotosieraden en asdoosjes. Tevens levert Liefdier.nl unieke Troostkaarten.
Naam Kittenplaza
Omschrijving Op kittenplaza kunnen catteries raskittens aanbieden.

Ben je op zoek naar een raskitten, maak dan gebruik van de unieke zoekservice van kittenplaza zodat je altijd direct op de hoogte bent van de allenieuwste advertenties!
Naam Kattenquiz.nl
Omschrijving Test je kennis!
Naam dierenarts aan huis
Omschrijving dierenarts aan huis service regio Rotterdam. Vaccinaties, chippen en jaarlijkse check-up.
Naam Maine Coon en andere katten informatie
Omschrijving Website met algemene informatie zoals gezondheid, kleuren, fokken en vele andere onderwerpen met een dikke knipoog naar het Maine Coon ras.
Naam KatindezaK.com
Omschrijving De originele 'KatindezaK' Deze zak is geschikt voor een kat van max. 4 kilo. Er zit een zakje in voor evt. paspoort voor als je naar de DA gaat. Ook zit er een koord met een musketonhaak aan, zodat je je kat vast kunt zetten! Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar zodat je gegarandeerd een uniek exemplaar hebt!
Naam frans verpoorten
Omschrijving DVD voor katten.
Naam Russisch Blauw. Info
Omschrijving Deze site is opgezet om zoveel
mogelijk informatie te geven over het kattenras
"De Blauwe Rus"
De informatie op onze site komt
van eigenaars, liefhebbers en fokkers van dit
mooie kattenras.
Door Blauwe Russen liefhebbers -
Voor Blauwe Russen liefhebbers
Naam henriette's dierensite
Omschrijving een site over dieren met informatie en mijn eigendieren worden ook in het zonnetje gezet
Naam Kattenoppasservice
Omschrijving Gaat u op vakantie of een weekendje weg? Wilt u uw kat niet alleen thuis laten? Maak dan gebruik van onze Kattenoppasservice! Wij bieden verantwoorde zorg voor uw kat tijdens uw afwezigheid.
Naam Krabton
Omschrijving Informatieve site over krabtonnen
Naam Kattenmuseum-Miauw
Omschrijving Wij gaan een kattenmuseum oprichten. Om u indruk te geven van onze collectie kunt u denken aan beelden, schilderijen, boeken, serviesgoed, broodrooster en kantoorartikelen. Maar ook een salontafel, bloempotten en linnengoed zijn al in diverse soorten aanwezig. Waar wij naar toe willen werken is een zo groot mogelijk assortiment laten zien van allerlei artikelen rondom de kat.
Naam Behang
Omschrijving Informatieve site over behang
Naam Pas op de poes!
Omschrijving De betrouwbare kattenoppas voor Amsterdam en omstreken. Kattenverzorging aan huis tijdens uw vakantie, weekend weg of verblijf in het ziekenhuis. Uw kat rustig in zijn eigen omgeving, tijdens uw tijd van huis.
Naam Rivada
Omschrijving

Verzorgen van uw katten tijdens vakantie of ziekenhuisopname!

Naam Sabrina Dieren Service (kattenoppas en meer!)
Omschrijving Professionele en persoonlijke verzorging van uw kat(ten) bij u aan huis. Geen stress en reizen maar gewoon vertrouwd in zijn/haar eigen omgeving! De service wordt in overleg met u bepaald, of het nu om alleen voeren, aandacht geven of de complete verzorging gaat; het is allemaal mogelijk. Op mijn website vind u uitgebreide informatie over de mogelijkheden.
Naam URNWINKEL
Omschrijving URNWINKEL heeft bijzondere urnen en assieraden ter herinnering aan uw kat in haar assortiment. Kijk gerust eens op de website voor dierenurnen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie bij het uitzoeken voor een bijzondere urn ter nagedachtenis aan uw huisdier.
Naam Dierenbeeldjes
Omschrijving Dierenbeeldjes.com is een webwinkel met honderden nonden en kattenbeeldjes en natuurlijk alle andere dieren
Naam Kattenoppas Amsterdam
Omschrijving Ben je op zoek naar een lieve betrouwbare kattenoppas met referenties? Kijk dan snel op onze website. Amsterdam Oud Zuid, De Pijp, Oud West, Centrum en Jordaan.