Links » Trimsalons

 
Naam Honden en Katten Trimsalon Altrivon
Omschrijving Gespecialiseerd in het trimmen van katten en honden. Alle rassen, grote of klein zijn welkom. GEDIPLOMEERD TRIMSTER en lid van ABHB. Het juiste adres voor Hond en Kat.
Naam DE KATTEN TRIMSALON
Omschrijving Wij zijn gespecialiseerd in het trimmen van katten. Wanneer een kat zodanig in de klit zit dan is scheren vaak de enige oplossing. Op professionele wijze word de kat verlost van zijn probleem. Katten die die niet in de klit zitten kunnen worden geplukt . Het voordeel daarvan is dat de kat niet meer gauw in de klit raakt en het kammen een stuk makkelijker word voor de eigenaar. De kat word ZONDER NARCOSE behandeld. Ook geven wij regelmatig katten cursussen. Hierin leert u alles over de juiste vachtverzorging van uw kat. Maak gauw een afspraak. Tot ziens bij DE KATTEN TRIMSALON
Naam Hondentrimstudio Kiowa
Omschrijving Complete vachtverzorging voor elke Hond & Kat. Katten zijn van harte welkom en kunnen worden geplukt of geschoren en gewassen. Gediplomeerd trimster en lid van ABHB. Trimstudio te Halsteren, Noord-Brabant
Naam trimsalon brammetje
Omschrijving We zien de kat steeds vaker verschijnen in de trimsalon. Dit is natuurlijk ook logisch als u bedenkt dat langharige katten ontzettend veel verzorging nodig hebben. Voor u als eigenaar is het misschien niet altijd mogelijk om de juiste verzorging aan uw kat te geven. Dan kan een trimsalon uitkomst bieden. Bij langharige katten die weinig tot geen klitten hebben wordt de vacht eerst goed doorgekamd. Daarna wordt de zogenaamde onderwol geplukt. De onderwol is de veroorzaker van de bekende klitten. Als u kat regelmatig een bezoek aan de trimsalon brengt, krijgen de klitten geen kans. Deze katten bezoeken de trimsalon elke 3 maanden. Langharige katten die zodanig in de klit zitten dat plukken niet meer mogelijk is, worden geschoren. Katten die in de klit zitten voelen zich erg onprettig. Klitten kunnen zelfs zeer pijnlijk zijn. Na een trimbeurt leeft een dergelijke kat dan ook weer helemaal op. Regelmatig staan er ook kortharige katten op de trimtafel. Dit zijn dan vaak oudere of zieke katten die zichzelf niet meer goed kunnen verzorgen. Wij helpen deze katten door de ergste ruiperiode heen, wat bovendien veel haar in huis scheelt. Katten die in de trimsalon komen worden gewassen en daarna geföhnd. Uw kat wordt zonder narcose behandeld.
Naam Dierenkliniek & Trimsalon Europaplein
Omschrijving Professionele vachtverzorging en dermatologische behandeling voor hond en kat.
Gevestigd in Amsterdam tel. 020-6642094
Naam Trimsalon Pet's Choice
Omschrijving Gecertificeerd kattentrimster komt bij u thuis uw kat(ten) trimmen.
Ik werk voornamelijk in en rond eindhoven, maar wanneer u meerdere katten heeft wil ik in overleg ook wel wat verder rijden.
Naam Felidae Cat Groom
Omschrijving De trimsalon die zich richt op de vacht- en huidverzorging van katten. Alles is kleinschalig op gezet om zo voldoende tijd en geduld te kunnen investeren in de omgang met uw kat. Ondanks dat het een kattentrimsalon betreft zijn ook konijnen en knaagdieren, zoals cavia's, van harte welkom. De kattentrimsalon is gevestigd te Rijen in Noord-Brabant. En is makkelijk te bereiken door de ligging tussen Breda, Tilburg en Oosterhout. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en mocht U van ver komen is, er de mogelijkheid om in de kattentrimsalon een kopje koffie of thee te nuttigen. Maar ook het centrum van Rijen ligt op enkele minuten loopafstand, waar makkelijk een boodschap gedaan kan worden. Tevens is een mooi wandelbos is binnen enkele minuten lopen te bereiken.
Naam Poezels KattenKapperaanhuis.nl
Omschrijving De kattentrimmer aan huis, voor de kat een ideale situatie, geen stress door vervoer naar een vreemde omgeving maar heerlijk thuis in zijn/haar vertrouwde omgeving. Poezels KattenKapper aan huis is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten. Het trimmen bij katten is niet bij iedereen bekend. Men weet soms niet wat het inhoud en wat voor verlichting het kan geven voor de kat, en voor u als kattenliefhebber. Op www.kattenkapperaanhuis.nl krijgt u een goede indruk, van wat kattentrimmen inhoudt, welke vachtverzorging een kat nodig heeft, wat voor kat op de trimtafel getrimd wordt,en waarom.
Naam PUUR Kattentrimsalon
Omschrijving Uw kat in de klit? Een scheer-, kam- of wasbeurt nodig? Bij PUUR Kattentrimsalon kunt u terecht voor alle behandelingen en deze worden uitgevoerd zonder narcose. Uw kat voelt zich na een behandeling weer heerlijk zonder zijn overtollige haar. Ook uw oude kat kan ik helpen. Behandelingen ook mogelijk op zaterdag en 's avonds op werkdagen. Uw kat kan ook gehaald en gebracht worden.
Naam PUUR Kattentrimsalon
Omschrijving Trimsalon voor alle behandelingen voor uw kat. Scheren gebeurt zonder narcose. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een kattengedragstherapeut. Kunt u moeilijk langskomen met de kat, dan kan deze tegen een kleine vergoeding bij u worden opgehaald en weer thuisgebracht. Afspraken op zaterdag of 's avonds is mogelijk. Gevestigd in Weesp, gratis parkeren. Telefoon 06 24526471