Links » Gedragstherapie

 
Naam Kat op de divan
Omschrijving gedragstherapie voor katten
Naam Monique
Omschrijving Uitleg hoe praten met dieren werkt op intuïtief thelephatisch nivo. Bij gedragsproblemen helderheid en inzicht waarom bepaald gedrag er is.
Naam Animal Health Garden
Omschrijving Rijdende natuurgeneeskundige (advies)praktijk voor dieren die bij u aan huis komt! Maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke therapieën & producten om de meest uiteenlopende (gedrags- en/of gezondheids-)problemen bij dieren op te lossen, (helpen) herstellen, verbeteren of stabiliseren & het welzijn te verhogen.
Naam raisaplace
Omschrijving
alles over communiceren met dieren, online cursus communiceren met dieren en reiki bij dieren
Naam Het Kattengedragsadviesbureau
Omschrijving Professionele behandeling van kattengedragsproblemen. Spreekuren in meer dan 10 dierenklinieken verspreid door het hele land. We behandelen tevens katten in België. Voor informatie kunt u kijken op de site, maar ook bellen met 020-330 87 80, voor België + 31-20-330 87 80.
Naam Maggie Ruitenberg
Omschrijving Voor al uw vragen over kattengedrag en hulp bij kattengedragsproblemen, zoals onzindelijkheid, door een gediplomeerd kattengedragstherapeut.
Naam Praktijk voor Kattengedrag
Omschrijving De Praktijk voor Kattengedrag biedt hulp bij allerlei gedragsproblemen van katten, zoals onzindelijkheid en agressie. Deskundig advies op maat door gediplomeerd gedragstherapeut.
Naam Ineke van Kapel
Omschrijving Gediplomeerd kattengedragstherapeute. Voor een professionele aanpak van elk gedrag dat voor u of uw kat problemen oplevert.
Naam DierenNatuurlijk
Omschrijving Praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde. Gedragstherapie voor katten. Massage voor katten en andere dieren. Verkooppunt biologische versvleesproducten. Door naast gedragstherapie ook met natuurlijke middelen te werken en het dier lichamelijk en geestelijk te onderzoeken worden veel problemen opgelost. Praktijk in Beinsdorp en Rotterdam. Consult op afspraak
Naam Dierenbosch
Omschrijving Adviespraktijk voor natuurlijke gezondheidszorg voor dieren.
In onze praktijk behandelen wij zowel dieren met lichamelijke klachten als dieren met gedragsproblemen.
Naam GedragsTherapeut voor Katten (Belgie)
Omschrijving Als kattengedragstherapeut ben ik er voor katteneigenaren die vragen hebben over het gedrag van hun dieren. Dit kan zowel informatief zijn, als advies om probleemgedrag op te lossen en/of te voorkomen. Omdat de leefomgeving van de kat steeds meer afwijkt van haar natuurlijke omgeving en ons levensritme almaar hoger ligt, vragen we een steeds groter aanpassingsvermogen van onze lievelingen. Dat gaat niet altijd even vlot, waardoor de kat zich op diverse en specifieke manieren uit, niet altijd begrepen of geapprecieerd door de eigenaar. Zo ontstaat steeds vaker “probleemgedrag”. Gelukkig is dit vaak op te lossen. Met behulp van adviezen help ik u uw kat te begrijpen en middels op maat gemaakte therapieën zet ik u graag op weg om het probleemgedrag te verbeteren of op te lossen. Zo kan de relatie tussen u, uw kat én haar omgeving aanzienlijk verbeteren.
Naam PUUR Kattengedrag
Omschrijving Praktijk voor gedragstherapie voor katten. Voor behandeling van gedragsproblemen, zoals sproeien, plassen in huis, agressie, overmatig krabben. Consulten vinden bij u thuis plaats en u krijgt een behandelplan en begeleiding voor 3 maanden. Ook voor advies bij aanschaf, introductie in huis, opvoeding, komst van een baby Gevestigd in Weesp. Telefoon 06 24526471