Voer. Krabpaal. Speeltje. Korting.koopjesjagen

Over Kattenplaza

Ons Team:

Vacatures:

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur een mail met je CV en motivatie en we drinken snel een kop koffie of thee. Ontmoet het team hier alvast digitaal en tot snel!
Huiskater Frodo
Frodo

Wij zijn dus Kattenplaza.nl en het is de plek voor eigenaren en toekomstige eigenaren van katten, kittens en poezen 🙂

We hebben op dit moment een kat van ongeveer 16 jaar oud die Kleintje heet. Dikkie was het levenslange maatje van Kleintje, maar heeft ons eind 2019 helaas moeten verlaten.

Je ziet super veel informatie over het kopen van een kat, het opvoeden van een kitten en het verzorgen van je favoriete (toekomstige) huisdier). Kattenplaza is de beste kattenwebsite voor de beste baasjes!

Kattenplaza was vroeger al een erg populaire kattenwebsite maar is een poos in verval geraakt. De site probeerde uiteindelijk alles voor iedereen te zijn. Dat gaan we niet meer doen.

We willen goede informatie bieden via uitgebreide artikelen. En als dat weer voor elkaar is dan gaan we het forum weer nieuw leven in blazen.

We vinden het een tof idee als mensen eerst een kijkje nemen bij een van de vele dierenasielen voor hun nieuwe kat of gebruik maken van een herplaatsingswebsite. In plaats van meteen voor een schattige kitten te kiezen of een kat uit het buitenland naar Nederland te slepen.

Van de overzichten met fokkers en advertenties voor het (ver)kopen van kittens hebben we dan ook afscheid genomen. Het is voor ons niet goed te beheren en de kwaliteit valt niet te garanderen.

Wend je daarom bijvoorbeeld tot een rasvereniging als je een raskat wilt en een fokker zoekt. We gaan ze vermelden op alle kattenrassen pagina's. En voor tweedehands spulletjes kun je natuurlijk prima op Marktplaats terecht.

Wil je ons helpen Kattenplaza weer groot te maken? Deel onze artikelen dan met iemand die je kent of op social media als je een artikel nuttig vond.

Alvast bedankt! Ook namens Kleintje.