Voer. Krabpaal. Speeltje. Korting.koopjesjagen

Over Kattenplaza

Huiskater Frodo
Frodo

Wij zijn Peter en Guido en hebben Kattenplaza.nl in juli 2019 overgenomen van de vorige baasjes.

Peter heeft op dit moment een kat van ongeveer 12 jaar oud die Muis heet. Frodo was het levenslange maatje van Muis, maar heeft ons eind 2019 helaas moeten verlaten.

Guido is te pas en te onpas allergisch voor katten, maar heeft wel een paar aquariums. Met onder andere drie goudvissen die toevallig ook 12 jaar oud zijn.

Er is nog ontzettend veel werk aan de winkel en dat knippen we dan ook op in ontzettend veel stukjes.

Voorlopig kan het er allemaal nog wat rommelig uit zien omdat Guido regelmatig kampt met depressies en zijn werk niet doet. Dat komt natuurlijk doordat hij geen kat heeft. Als we klaar zijn met het renoveren van de website hopen we dat je het met ons eens zult zijn dat Kattenplaza (weer) de beste kattenwebsite voor de beste baasjes is.

Kattenplaza was vroeger namelijk een erg populaire kattenwebsite maar is ernstig in verval geraakt. De site probeerde uiteindelijk alles voor iedereen te zijn. Dat gaan we niet meer doen.

We willen goede informatie bieden via uitgebreide artikelen. En als dat weer voor elkaar is dan gaan we het forum weer nieuw leven in blazen.

We vinden het een tof idee als mensen eerst een kijkje nemen bij een van de vele dierenasielen voor hun nieuwe kat of gebruik maken van een herplaatsingswebsite. In plaats van meteen voor een schattige kitten te kiezen of een kat uit het buitenland naar Nederland te slepen.

Van de overzichten met fokkers en advertenties voor het (ver)kopen van kittens hebben we dan ook afscheid genomen. Het is voor ons niet goed te beheren en de kwaliteit valt niet te garanderen.

Wend je daarom bijvoorbeeld tot een rasvereniging als je een raskat wilt en een fokker zoekt. We gaan ze vermelden op alle kattenrassen pagina's. En voor tweedehands spulletjes kun je natuurlijk prima op Marktplaats terecht.

Wil je ons helpen Kattenplaza weer groot te maken? Deel onze artikelen dan met iemand die je kent of op social media als je een artikel nuttig vond.

Alvast bedankt! Ook namens Muis.